Helyszín

Összekötve a kellemest a hasznossal, a két napos Korrektúra Médiakonferencia egy a szakmai és esztétikai szempontokat minden szempontból kielégítő helyen kerül megrendezésre, a Balatonalmádiban található Ramada Hotelben.

Egyedülálló rendezvényhelyszín lélegzetelállító kilátással a Balatonra.

A 4 csillagos üdülőszálloda, a Hotel Ramada Balaton & Resort Balatonalmádi a Balaton északi partján található, Balatonalmádiban.

Szolgáltatások

A Hotel Ramada Balaton szobái egyedi légkondicionálással (hűtés, fűtés) és saját fürdőszobával rendelkeznek. A fürdőszobákban kád, törölköző melegítő/szárító és hajszárító található. Minden szobából a Balaton gyönyörű panorámája látható. A szobákban satellite TV (fizetős házimozival), szobaszéf, minibár, íróasztal, telefon, vezeték nélküli Internet csatlakozás, tűzvédelmi riasztó és sprinkler rendszer található.

Extrák

Mozgáskorlátozott vendégek számára kialakított szobák, valamint dohányzó- és nem dohányzó szobák is igényelhetők. A Ramada szállodában külön dohányzó és nemdohányzó emeletek kerültek kialakításra.

Megközelítés

A hotel az M7-es autópályán mind Budapest felől, mind a Balaton déli partja felől könnyen megközelíthető. Bécsből az M1-es autópályán Győrön keresztül, majd onnan a 82-es főúton Veszprémen át érhető el Balatonalmádi.

Hotel Ramada Balaton & Resort alaprajz

Hotel Ramada Balaton & Resort Wellness szolgáltatások